Articles

Thirrje për të mbështetur këngën shqiptare në Eurovision 2013 / 16.05.2013

Albanian

dashur bashkëkombas me banim Danimarkë dhe S

Ambasada merr pjesë në Festivalin Ndërkombëtar të Kulturës dhe Gjuhës. / 13.05.2013

Albanian

Më 4 maj 2013, Ambasada e Shqipërisë në Kopenhagë mori pjesë në Festivalin ndërkombëtar të kulturës dhe gjuhës organizuar nga Shkolla Ndërkombëtare e Østebrosë (Kopenhagë).Në këtë aktivitet ku morrën pjesë pothuajse të gjitha ambasadat e akredituara ne Danimarkë, ambasada bashkëpunoi me Rrjetin rinor shqiptar të Danimarkës dhe me shoqatën shqiptare në Danimarkë Zenel Hasani.Në stendën e Shqipërisë u ekspozuan foto dhe u shfaqën video mbi Shqipërinë, kulturën, traditën, turizmin.Të rinjtë shqiptarë shpërndanë materiale turistike dhe u dhanë vizitorëve të ndryshëm informacione dhe detaje mbi

Ambasada e Shqipërisë i fton të rinjtë shqiptarë në Workshop-in profesional / 17.04.2013

Albanian

Ambasada e Shqipërisë Copenhagen i fton rinjtë shqiptarë

Ambasadori Cici takohet me Rrjetin Rinor Shqiptar në Danimarkë / 03.02.2013

Albanian

Ditën e shtunë, datë 26.01.2013, Ambasadori Cici zhvilloi një

Veprimtari me fëmijë shqiptarë për festat e fundvitit / 14.12.2012

Albanian
prag festave fundvitit, u organizua ditën e

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91783183

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00