Filmi shqiptar BOTA në Cinemateket, Kopenhagen

Instituti Danez i Filmit, kuadër Festivalit EAST BY SOUTHEAST, i cili fokusohet filmat e rinj nga Evropa Qendrore dhe Lindore, do prezantojë filmin e shkëlqyer shqiptar BOTA. Një prej regjisorëve rinj shqiptarë, Thomas Logoreci, do jetë i pranishëm dhe do prezantojë filmin e tij datën 18 tetor, orën 19:00, Cinemateket, Kopenhagen.

Ky është një rast i shkëlqyer për promovuar kulturën dhe artin shqiptar, si dhe prodhimet e fundit Industrisë Shqiptare Filmit Kopenhagen.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91783183

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00