Konferencën me rastin e 25-Vjetorit të Kritereve të Kopenhagenit

Në Ministrinë e Punëve të Jashtme daneze u organizua më datën 7 maj, Konferenca me rastin e 25 -Vjetorit të Kritereve të Kopenhagenit, në të cilën mori pjesë si Panelist për vendet e Ballkanit Perëndimor edhe Ambasadori i Shqipërisë në Danimarkë, Sh.T.Z Kastriot Robo. Në këtë konferencë morën pjesë edhe personalitete të tjerë si MPJ danez, z. Anders Samuelsen, ish-MPJ Uffe Elleman-Jensen, ish-Kryeministri dhe ish-MPJ suedez, Karl Bildt, ish-MPJ slloval, Eduard Kukan, Prof. Rebecca Adler-Nissen, Prof. James Ker-Lindsy.
Kriteret e Kopenhagenit hapin perpektiva të qarta në proceset e anëtarësimit të vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe Shqipërisë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91783183

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00