Ismail Kadare: Libri i Ngushëllimeve, 3 korrik 2024

Ambasada e Shqipërisë në Francë do të presë këdo që dëshiron të shprehë personalisht respektin per shkrimtarin Ismail Kadare, duke nënshkruar librin e ngushëllimeve, nga ora 10:00 deri në 19:00 sot, 3 korrik 2024. Gjithashtu, libri mund të nënshkruhet elektronikisht nëpërmjet em

 

NJOFTIM PËR SHPËRNDARJEN E PASAPORTAVE - 15 MAJ 2024

Ftojmë të gjithë qytetarët shqiptarë që kanë aplikuar deri më datë 15 maj (përfshirë) për pasaportë ose/dhe për kartë identiteti pranë Ambasadës Shqiptare në Paris, të vijnë t'i tërheqin ato ditët e hëna, të marta dhe të mërkura (përveç ditëve zyrtare të pushimit në Sh

 

28 nëntor 2021 – Kremtimi i Festës Kombëtare të Shqipërisë

Kremtimi i Festës Kombëtare të Shqipërisë në Francë ishte sukses i bukur! Me mbështetjen e Ambasadës së Shqipërisë, në teatrin prestigjioz parizian "Salle Gaveau" u zhvillua një koncert sublim i trios së mrekullueshme të artistëve shqiptarë ndërkombëtarë, Inva Mula, Genc Tuk

 

Integrimi në BE, Ministri Hasani: Shqipëria gati për Konferencën e dytë Ndërqeveritare

Wachau (Austri), 21 qershor 2024- Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, mori pjesë në konferencën e Grupit të Miqve të Ballkanit Perëndimor me MPJ-të e vendeve të BP-së, organizuar në Austri në datat 20 dhe 21 qershor 2024. Ministri Hasani nënvizoi se Bashkimi Ev

 

ADRESA

Ambasada Shqiptare
57, avenue Marceau 75116
Paris, France

TEL / FAX

Tel. +33 1 47 23 31 00
Fax. +33 1 47 23 59 85

Kontakt Urgjence

+33 1 47 23 31 51
Ky numër mund të përdoret vetëm në rast urgjence. Abuzimi me këtë numër ju ngarkon me përgjegjësi ligjore

SHËRBIMI KONSULLOR

E hënë, e martë dhe e mërkurë:
10:00 - 13:00
*Shërbimi konsullor është i mbyllur në ditët e pushimeve zyrtare shqiptare:
1 janar 2024, 2 janar 2024, 14 mars 2024, 22 mars 2024, 31 mars 2024, 10 prill 2024, 1 maj 2024, 5 maj 2024, 16 qershor 2024, 5 shtator 2024, 28 nentor 2024, 29 nentor 2024, 8 dhjetor 2024, 25 dhjetor 2024.