Dita e informacionit ekonomik për Shqipërinë

Më 20 tetor 2016, në Paris, në mjediset e « Business France » u organizua dita e informacionit ekonomik për Shqipërinë. Në këtë aktivitet morën pjesë përfaqësues të biznesit francez dhe të institucioneve publike francez, përfaqsues të ndërmarrjeve shqiptare në fusha të ndryshme, prfaqsues të Ministrisë së Ekonomisë , Ministrisë së Bujqsisë, Agjensisë së zhvillimit të investimeve (AIDA) dhe Dhomës së tregtisë dhe industrisë Franc-Shqipëri.

Morën pjesë gjithashtu edhe ambasadori francez në Tiran Bernard Fitoussi dhe ai shqiptar në Francë, Dritan Tola. Gjatë këtij aktiviteti u zhvilluan edhe takime individuale midis përfaqësueve francezë dhe atyre shqiptarë.

ADRESA

Ambasada Shqiptare
57, avenue Marceau 75116
Paris, France

TEL / FAX

Tel. +33 1 47 23 31 00
Fax. +33 1 47 23 59 85

Kontakt Urgjence

+33 1 47 23 31 51
Ky numër mund të përdoret vetëm në rast urgjence. Abuzimi me këtë numër ju ngarkon me përgjegjësi ligjore

E-MAIL

Konsullata:
consulate.paris@mfa.gov.al

Kancelaria:
embassy.paris@mfa.gov.al

Çështje policore:
officer.paris@mfa.gov.al

SHËRBIMI KONSULLOR

E hënë, e martë dhe e mërkurë
10:00 - 13:00
* Shërbimi konsullor është i mbyllur në ditët e pushimeve zyrtare shqiptare:
 2 jan 2023, 3 jan 2023
14 mar 2023, 22 mar 2023,
10 pri 2023, 17 pri 2023, 21 prill 2023, 1 maj 2023, 28 qer 
2023, 5 sht 2023, 28 nën 2023, 29 nën 2023, 25 dhj 2023