Lëvizja e qytetarëve shqiptarë prej dhe drejt Francës - Përditësim 1 gusht 2022

Hyrja në Francë

- Duke filluar nga data 1 gusht 2022, nuk ka më asnjë kusht vaksinimi apo testimi për tu futur në territorin Francës nga çdo pikë kufitare.

Hyrja në Shqipëri

– Duke filluar nga data 1 maj 2022, nuk ka më asnjë kusht vaksinimi apo testimi për tu futur në territorin Republikës së Shqipërisë nga çdo pikë kufitare.
- Këto rregulla janë të vlefshme edhe për ata qytetarë të cilët kalojnë tranzit në Shqipëri!

Faleminderit

ADRESA

Ambasada Shqiptare
57, avenue Marceau 75116
Paris, France

TEL / FAX

Tel. +33 1 47 23 31 00
Fax. +33 1 47 23 59 85

Kontakt Urgjence

+33 1 47 23 31 51
Ky numër mund të përdoret vetëm në rast urgjence. Abuzimi me këtë numër ju ngarkon me përgjegjësi ligjore

E-MAIL

Konsullata:
consulate.paris@mfa.gov.al

Kancelaria:
embassy.paris@mfa.gov.al

Çështje policore:
officer.paris@mfa.gov.al

SHËRBIMI KONSULLOR

E hënë, e martë dhe e mërkurë
10:00 - 13:00
* Shërbimi konsullor është i mbyllur në ditët e pushimeve zyrtare shqiptare:
 2 jan 2023, 3 jan 2023
14 mar 2023, 22 mar 2023,
10 pri 2023, 17 pri 2023, 21 prill 2023, 1 maj 2023, 28 qer 
2023, 5 sht 2023, 28 nën 2023, 29 nën 2023, 25 dhj 2023