Ministri i Bujqësisë Edmond Panariti u takua me homologun francez Le Foll dhe zhvilloi një takim zyrtar me Sekretarin Federal të Bujqësisë të Konfederatës Zvicerane, Lehmann

Gjatë vizitës në Francë, Ministri i Bujqësisë Edmond Panariti, u takua me homologun francez Stephane Le Foll si dhe pati edhe një takim zyrtar me Sekretarin Federal të Bujqësisë të Konfederatës Zvicerane, Bernard Lehmann.

Ministri Panariti falenderoi Ministrin Le Foll për bashkepunimin e deritanishëm në lidhje me çështjet e standardeve të cilësisë së grurit dhe miellit dhe i bëri të ditur homologun e tij se Shqipëria do të organizojë takimin e ministrave të bujqësisë të vendeve të Mesdheut në Tiranë ku, si temë qendrore e takimit do të jetë, "Bujqësia si alternative ndaj emigrimit" si dhe do të kërkohet nga BE rritja e mbështetjes financiare të këtij sektori .

Me Sekretarin Federal për Bujqësinë të Zvicres bisedimet u fokusuan rreth mbështetjes së sektorit të blegtorisë dhe të bimëve aromatike dhe mjekësore. Sekretari Zviceran i Bujqësisë, e ftoi ministrin Panariti për një vizitë zyrtare në Zvicer.

ADRESA

Ambasada Shqiptare
57, avenue Marceau 75116
Paris, France

TEL / FAX

Tel. +33 1 47 23 31 00
Fax. +33 1 47 23 59 85

Kontakt Urgjence

+33 1 47 23 31 51
Ky numër mund të përdoret vetëm në rast urgjence. Abuzimi me këtë numër ju ngarkon me përgjegjësi ligjore

E-MAIL

Konsullata:
consulate.paris@mfa.gov.al

Kancelaria:
embassy.paris@mfa.gov.al

Çështje policore:
officer.paris@mfa.gov.al

SHËRBIMI KONSULLOR

E hënë, e martë dhe e mërkurë
10:00 - 13:00
* Shërbimi konsullor është i mbyllur në ditët e pushimeve zyrtare shqiptare:
 2 jan 2023, 3 jan 2023
14 mar 2023, 22 mar 2023,
10 pri 2023, 17 pri 2023, 21 prill 2023, 1 maj 2023, 28 qer 
2023, 5 sht 2023, 28 nën 2023, 29 nën 2023, 25 dhj 2023