Nënshkruhet në Paris deklarata e cila synon thellimin e bashkëpunimit kulturor midis Shqipërisë dhe Francës

Më 30 maj 2016, Ministret e Kulturës së Francës, Audrey Azoulay, dhe Shqipërisë, Mirela Kumbaro, firmosën në Paris Deklaratën e Bashkëpunimit Kulturor midis Shqipërisë dhe Francës si dhe shpallën organizimin e një sërë aktivitetesh kulturore e artistike gjatë periudhës vjeshtë 2016 – pranverë 2017 në Francë dhe Shqipëri dedikuar tërësisht bashkëpunimit midis dy vendeve.

Shqipëria nuk ka patur një marrëveshje kulturore me Francën, që nga viti 1988.

ADRESA

Ambasada Shqiptare
57, avenue Marceau 75116
Paris, France

TEL / FAX

Tel. +33 1 47 23 31 00
Fax. +33 1 47 23 59 85

Kontakt Urgjence

+33 1 47 23 31 51
Ky numër mund të përdoret vetëm në rast urgjence. Abuzimi me këtë numër ju ngarkon me përgjegjësi ligjore

E-MAIL

Konsullata:
consulate.paris@mfa.gov.al

Kancelaria:
embassy.paris@mfa.gov.al

Çështje policore:
officer.paris@mfa.gov.al

SHËRBIMI KONSULLOR

E hënë, e martë dhe e mërkurë
10:00 - 13:00
* Shërbimi konsullor është i mbyllur në ditët e pushimeve zyrtare shqiptare:
 2 jan 2023, 3 jan 2023
14 mar 2023, 22 mar 2023,
10 pri 2023, 17 pri 2023, 21 prill 2023, 1 maj 2023, 28 qer 
2023, 5 sht 2023, 28 nën 2023, 29 nën 2023, 25 dhj 2023