Pjesëmarrje e AKT në panairin ndërkombëtar IFTM TOP RESA, Paris, 20-23 shtator 2016

Agjensia Kombëtare e Turizmit AKT mori pjesë në panairin ndërkombëtar IFTM TOP RESA , i cili u zhvillua në Paris gjatë datave 20-23 shtator 2016. Pjesë e stendës së Shqipërisë këtë vit ishin gjithashtu 8 bashkë ekspozues, të cilët janë ndër Tour-Operatorët më të rëndësishëm të vendit tonë.

Shtëpia e Shqipërisë, misioni i të cilës është edhe promovimi i turizmit shqiptar, në prani të Ambasadorit të Shqipërisë Z. Dritan Tola, organizoi një takim në ambientet e saja me operatorët turistik si dhe përfaqësuesit e Agjencisë Kombëtare të Turizmit. Ky takim shërbeu si një hapësirë për shkëmbimin e ideve dhe eksperiencës për aktivitete të ardhshme në këtë fushë.

ADRESA

Ambasada Shqiptare
57, avenue Marceau 75116
Paris, France

TEL / FAX

Tel. +33 1 47 23 31 00
Fax. +33 1 47 23 59 85

Kontakt Urgjence

+33 1 47 23 31 51
Ky numër mund të përdoret vetëm në rast urgjence. Abuzimi me këtë numër ju ngarkon me përgjegjësi ligjore

E-MAIL

Konsullata:
consulate.paris@mfa.gov.al

Kancelaria:
embassy.paris@mfa.gov.al

Çështje policore:
officer.paris@mfa.gov.al

SHËRBIMI KONSULLOR

E hënë, e martë dhe e mërkurë
10:00 - 13:00
* Shërbimi konsullor është i mbyllur në ditët e pushimeve zyrtare shqiptare:
 2 jan 2023, 3 jan 2023
14 mar 2023, 22 mar 2023,
10 pri 2023, 17 pri 2023, 21 prill 2023, 1 maj 2023, 28 qer 
2023, 5 sht 2023, 28 nën 2023, 29 nën 2023, 25 dhj 2023