Ambasadorja Kodra organizoi një pritje për gratë shqiptare që jetojnë e punojnë në Gjenevë

Diten e shtunë, me 8 Mars 2014, ambasadorja Kodra organizoi një pritje për gratë shqiptare jetojnë e punojnë Gjenevë. Pritja kaloi një atmosferë përzemërt e miqësore.

fjalën e saj, znj.Kodra theksoi se zgjodhi 8 Marsin, ditën ndërkombëtare grave për mbledhur komunitetin shqiptar Zvicër me dëshirën për vendosur e mbajtur marrëdhënie bashkëpunimi me gjithë shqiptarët Gjenevë e Zvicër, duke e filluar këtë me gratë.

Gratë shqiptare punojnë institucione bankare, arsimore, organizata ndryshme ndërkombëtare   Gjenëvë, falënderuan ambasadoren për këtë nismë  dhe shprehën dëshirën dhe gatishmërinë për qenë aktive ardhmen.

Postal Address

Mission of Albania
Rue du Môle 32, 1201 Geneva

Tel / Fax

Tel: +4122 7311143
Fax; +4122 7388156
Nr. e emergjences: +41 79 151 85 04 / +4122 7311143

E-MAIL

mission.geneve@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00