Shqipëria në takimin e ndërmjetëm të Konventës për Ndalimin e Minave kundër Personave

Në Gjenevë po zhvillon punimet takimi i ndërmjetëm i Konventës për Ndalimin e Minave kundër Personave, e njohur ndryshe si Konventa e Ottawa. Shqipëria ka një histori të gjatë angazhimi me Konventën, veçanërisht në kuadër të asistencës për viktimat e minave. Sekretari i Përgjith

 

Deklaratë kombëtare në dialog me Komisionerin e Lartë mbi situatën në Ukrainën

HRC52 – Item 10: Interactive dialogue on the High Commissioner's oral report on Ukraine Geneva, 31 March 2023   National statement delivered by   H.E. Ms. Ravesa Lleshi Ambassador and Permanent Representative of Albania in Geneva     Mr. President,   “Bucha” is a name that ev

 

Deklaratë kombëtare mbi Deklaratën e Vjenës dhe Programin e Veprimit

HRC52 – Item 8: General debate on the follow-up to and implementation of the Vienna Declaration and Programme of Action Geneva, 29 March 2023   National statement delivered by   Ms. Amanda Vrana First Secretary at the Permanent Mission of Albania in Geneva     Thank you, Mr. Presiden

 

Deklaratë e përbashkët mbi gjendjen e disa kryetarëve të bashkive të Ukrainës

HRC52 - Item 8: General debate on the follow-up to and implementation of the Vienna Declaration and Programme of Action Geneva, 29 March 2023   Joint Statement on the situation of Ukrainian mayors   Delivered by   H.E. Mr. Simon MANLEY Ambassador and Permanent Representative of United Ki

 

Adresa

Misioni i Shqipërisë
Rue du Môle 32, 1201 Gjenevë

Tel / Fax

Tel: +4122 7311143
Fax; +4122 7388156
Nr. e emergjences: +41 79 151 85 04 / +4122 7311143

E-MAIL

mission.geneve@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00