Përfaqësuesi i Përhershëm

Ambasadore Ravesa Lleshi është Përfaqësuesja e Përhershme e Shqipërisë pranë Zyrës së Kombeve të Bashkuara dhe Organizatave të tjera Ndërkombëtare në Gjenevë.
 
Para emërimit të saj në 2018, znj. Lleshi ka shërbyer si E Ngarkuar me Punë a.i. pranë Misionit shqiptar në OSBE dhe Organizatat e tjera Ndërkombëtare në Vjenë (2016) dhe si Këshilltare e Ministrit të Punëve të Jashtme të Shqipërisë (2013).
 
Znj. Lleshi është diplomuar në të Drejtë Publike Ndërkombëtare dhe Evropiane (LL.B / LL.M) në Universitetin e Tilburgut, në Hollandë. Angazhimet e saj të mëparshme kanë qenë në fushën e botimeve juridike, kërkimit shkencor dhe mësimdhënies.
 
Ajo zotëron gjuhën angleze dhe hollandeze.

Adresa

Misioni i Shqipërisë
Rue du Môle 32, 1201 Gjenevë

Tel / Fax

Tel: +4122 7311143
Fax; +4122 7388156
Nr. e emergjences: +41 79 151 85 04 / +4122 7311143

E-MAIL

mission.geneve@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00