Gjermania dhe Shqiperia nenshkruajne Marreveshjen e re Kulturore

Ministrja e Kulturës, znj. Mirela Kumbaro firmosi sot Berlin marrëveshjen e bashkëpunimit kulturor Shqipëri –Gjermani 2015, Marrëveshje e cila parashikon shkëmbimin e njohurive mbi artin, letërsinë, gjuhën, kulturën nëpërmjet organizimit turneve artistëve dhe ansambleve artistikë, organizimit koncerteve, shfaqjeve teatrore dhe shfaqjeve tjera artistike, zhvillimit ekspozitave gjini ndryshme artit pamor.

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Ambasada e RSH-së në Berlin - Botschaft der Republik Albanien

Sektori Konsullor - Konsularischer Dienst:

Tel +49 30 25942013
Tel +49 30 81816894

Nr. i emergjences - Notrufnummer:


Mobile +49 174 8619587

Sektori Politik dhe Administrativ - Politischer Dienst und Verwaltung:

Tel. +49 30 25942014
Tel: +49 30 25942015
Fax +49 30 25931890

PËR ÇËSHTJE KONSULLORE LUTEMI DREJTOHUNI NË ADRESËN E POSTËS ELEKTRONIKE ZYRTARE

E-MAIL

konsullata.berlin@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00
E premte
09:00 - 14:00

Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.00 - 13.00