Ne bashkepunim me Konsullen e Nderit ne landin e NRW znj. Anduena Stephan, Ambasadori Artur Kuko u takua me perfaqesues te organizatave qe bashkojne shqiptaret ne kete land.

"Ne bashkepunim me Konsullen e Nderit ne landin e NRW znj. Anduena Stephan, Ambasadori Artur Kuko u takua me perfaqesues te organizatave qe bashkojne shqiptaret ne kete land.

Gjate takimit Ambasadori informoi ne lidhje me Samitin e Diaspores, qe do te mbahet ne Tirane ne dt 18-20 nentor dhe percolli mesazhin e Kryeministrit Rama drejtuar bashkatdhetareve tane ne lidhje me kete ngjarje madhore, qe synon te rrise dhe te institucionalizoje bashkepunimin me diasporen.

Gjate takimit ambasadori gjithashtu informoi te pranishmit ne lidhje me aplikimin e ri e-konsullata, i cili synon te lehtesoje komunikimin me bashkatdhetaret tane vecanerisht sa i perket tematikave konsullore".

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Sektori Konsullor

Tel. +49 30 2593040

Nr. i emergjences: +49 174 8619587

PËR ÇËSHTJE KONSULLORE LUTEMI DREJTOHUNI NË ADRESËN E POSTËS ELEKTRONIKE ZYRTARE

E-MAIL

konsullata.berlin@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë - E premte
09:00 - 17:00
Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.00 - 14.00