Njoftim‼

Në vijim të planit te shpallur nga Qeveria Shqiptare për kthimin ne atdhe lutemi ndiqni udhezimet  mbi mënyrën e rezervimit të biletave dhe vendit të karantinimit të detyruar në njoftimin e Ministres znj. Balluku në vidio mesazhin më poshtë. Theksojmë se rezervimi i biletave duhet të bëhet vetë nga secili shtetas i interesuar me shpenzimet e veta.
 
SISTEMI ONLINE PËR REZERVIMIN E RIATDHESIMIT ËSHTË  GATI PËR T'U AKSESUAR.
www.airalbania.com.al/sq/reparation-information
 
TË SHTUNËN AIR ALBANIA FLUTURON DREJT ROMËS DHE MË PAS NË MILANO, BARI, FRANKFURT, PARIS DHE LONDËR.
Ministrja e Belinda Balluku shpjegon procedurat e riatdhesimit, si dhe kostot mëse të arsyeshme që qytetarët do të duhet të paguajnë në këtë proces, ku faturën e akomodimit e të shërbimit Anti-COVID në hotel do ta paguajë shteti dhe individët e riatdhesuar do të paguajnë vetëm 7€ në ditë për ushqimin.
https://www.facebook.com/edirama.al/videos/537434187158809/

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Sektori Konsullor

Tel. +49 30 2593040

Nr. i emergjences: +49 174 8619587

PËR ÇËSHTJE KONSULLORE LUTEMI DREJTOHUNI NË ADRESËN E POSTËS ELEKTRONIKE ZYRTARE

E-MAIL

konsullata.berlin@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë - E premte
09:00 - 17:00
Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.30 - 13.00