“ Tokyo Ambassador's Night 2018”

Më datë 16.01.2018, Kryetarja e Bashkisë së Tokios, znj.Yuriko Koike,dha një pritje në ambientet e Sheraton Hotel, me temë “ Tokyo Ambassador's Night ”,ku mori pjesë edhe Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Japoni, z.Gjergj Teneqexhiu me Zonjën. Ambasadori pati një takim të shkurtër me Kryebashkiaken , mbi zhvillimin e Lojrave Olimpike dhe ato Paralimpike ,të cilat do të mbahen në Tokio,në vitin 2020.Një tjetër tematik qe edhe shkëmbimi i përvojave si dhe realizimi i formave të ndryshme të bashkëpunimit në më shumë nivele.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00