61 Vjetori i krijimit te JATA (JAPAN ASSOCIATION OF TRAVEL AGENTS).

Me rastin e 61 vjetorit të krijimit të JATA (JAPAN ASSOCIATION OF TRAVEL AGENTS), Chairman ,z.Hiromi Tagawa dha një pritje në Keidanren Hall , Tokio. Në këtë aktivitet ishin të ftuar dhe morën pjesë trupi diplomatik i akredituar në Japoni, anëtarë të parlamentit , anëtarë të kabinetit etj. Në këtë mbrëmje, mori pjesë edhe ambasadori i RSH-së, në Tokio,z.Teneqexhiu i cili ,zhvilloi një bisedë të ngrohtë me z.Tagawa. Bashkëbiseduesit u dakorduan të zhvillojnë një takim të vecantë për të diskutuar rreth destinacionit turistik Shqipëria.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00