Ambasadori i RSH-së në Tokio, z.Gjergj Teneqexhiu priti ne zyren e tij, z.Deni Hoxha student ne universitetin Harvard.

Ambasadori i RSH-së në Tokio, z.Gjergj Teneqexhiu priti ne zyren e tij, z.Deni Hoxha student ne universitetin Harvard ne vitin e dyte te studimeve per ekonomi dhe vecohet si studenti i pare i huaj, qe po zhvillon nje internship ne qytetin Mie te Japonise ne Zyrat e kesaj Prefekture. Z.Hoxha vizitoi ambasaden i shoqeruar nga Drejtori i Finances z.Tominaga dhe z.Sugisaki Pergjegjes ne sektorin e MICE te qytetit te Mie-s.
Bashkebiseduesit diskutuan mbi ecurine e internshipit te z.Hoxha, gjithashtu shkembyen pikepamje mbi decentralizimin e pushtetit vendor, financen, , te ardhurat e Prefektures, transfertat e pushtetit qendor ne favor te Prefektures se Mie-s etj. 
Me tej u diskutua për mundësinë e bashkëpunimit në fusha të ndryshme kulturore dhe humanitare me Prefekturen e Mie-s.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00