Ambasadori i RSH-së në Tokio, z.Gjergj Teneqexhiu zhvilloi një takim me përfaqësues të JICA.

Ambasadori i RSH-së në Tokio, z.Gjergj Teneqexhiu zhvilloi një takim me Drejtorin e JICA për Lindjen e Mesme dhe Evropën z.Kiyotaka Miyazaki, Përfaqësuesi i Zyrës së JICA në Ballkan i ngarkuar për Shqipërinë dhe Kosovën, z.Jun Hirashima, si dhe zv.Drejtoren e Byrosë Evropiane, znj.Tomomi Hirata.

Bashkëbiseduesit diskutuan mbi ecurinë e projekteve ekzistuese në Shqipëri si dhe u fokusuan vecanërisht në thellimin e marrëdhënieve në të gjitha fushat me interes të përbashkët.

The Ambassador of the Republic of Albania in Tokyo, H.E. Mr. Gjergj Teneqexhiu held a meeting with the Director of JICA for the Middle East and Europe, Mr. Kyotaka Miyazaki, the Representative of JICA Balkan Office in charge of Albania and Kosova, Mr. Jun Hirashima, and the Deputy Director of the European Bureau, Mrs. Tomomi Hirata.

The interlocutors discussed about the progress of the existing projects in Albania and focused especially on deepening the relations in all areas of common interest.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00