Ambasadori i RSH-se ne Tokio, z.Gjergj Teneqexhiu zhvilloi nje takim ne ambjentet e Universitetit te Tokios, me prof. Kubota dhe Dr.Ferati, pas perfundimit te misionit te tyre vezhgues, ne zonat e prekura nga termeti i dates 26.11.2019.

Ambasadori i RSH-se ne Tokio, z.Gjergj Teneqexhiu zhvilloi nje takim ne ambjentet e Universitetit te Tokios, me prof. Kubota dhe Dr.Ferati, pas perfundimit te misionit te tyre vezhgues, ne zonat e prekura nga termeti i dates 26.11.2019.
Hulumtuesit ndane me ambasadorin kendveshtrimet e tyre, post-termet.
Ne takim u diskutua edhe nje plan propozim per menyren e organizimit te strukturave dhe mobilizimin e qytetareve, menjehere pas fatkeqesive natyrore.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00