Ambasadori, z.Gjergj Teneqexhiu priti në zyrë z.Nobuyuki Kikuchi, Drejtor në Divizionin e Sigurisë së Resurseve, Byroja e Çështjeve Ekonomike, në MPJ-në japoneze.

Ambasadori, z.Gjergj Teneqexhiu priti në zyrë z.Nobuyuki Kikuchi, Drejtor në Divizionin e Sigurisë së Resurseve, Byroja e Çështjeve Ekonomike, në MPJ-në japoneze.

Gjatë takimit, bashkëbiseduesit diskutuan mbi zhvillimet e fundit të marrëdhënieve dypalëshe si dhe u diskutua për mundësi të reja për shkëmbimin e përvojave si dhe realizimin e formave të ndryshme të bashkëpunimit vecanërisht në fushën e Energjive të Rinovueshme, ku Japonia ka një rol dhe një angazhim të jashtëzakonshëm. Gjithashtu z.Kikuchi paraqiti kandidaturën e Japonisë, për postin e zv.Sekretarit të Përgjithshëm në Traktatin e Kartës së Energjisë (ECT).

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00