Ambasadori z.Gjergj Teneqexhiu priti ne zyre znj.Aya Kubota, Docente ne Departamentin e Inxhinierise Urbanistike prane Universitetit te Tokios si dhe Dr.Dastid Ferati, Arkitekt dhe hulumtues shkencor ne Universitetin e Tokios.

Ambasadori z.Gjergj Teneqexhiu priti ne zyre znj.Aya Kubota, Docente ne Departamentin e Inxhinierise Urbanistike prane Universitetit te Tokios si dhe Dr.Dastid Ferati, Arkitekt dhe hulumtues shkencor ne Universitetin e Tokios.
Te ftuarit do te vizitojne Shqiperine gjate muajit Dhjetor ku do te takohen me kolege dhe perfaqesues lokal per te diskutuar mbi strategji per minimizimin e demeve te shkaktuara nga fatkeqesite natyrore si permbytjet apo termetet.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00