Ambasadori z.Gjergj Teneqexhiu zhvilloi një conference call me zotin Seiichiro Taguchi, Drejtor për Evropën Qendrore dhe Juglindore në departamentin Evropian, të MPJ-së japoneze si dhe desk oficeri z.Matsumoto.

Ambasadori z.Gjergj Teneqexhiu zhvilloi një conference call me zotin Seiichiro Taguchi, Drejtor për Evropën Qendrore dhe Juglindore në departamentin Evropian, të MPJ-së japoneze si dhe desk oficeri z.Matsumoto.
Gjatë video call, z.Teneqexhiu informoi pjesëmarrësit lidhur me zhvillimet e fundit në vendin tonë si , Zgjedhjet e Përgjithëshme, Shqipëria si një vend i sigurtë për turizëm, falë vaksinimit masiv. Gjithashtu ambasadori u kërkoi bashkëbiseduesve mbështetjen e përpjekjeve të Kosovës në proceset e integrimit në Institucionet Ndërkombëtare.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00