Ambasadori, z.Gjergj Teneqexhiu zhvilloi një takim dashamirës me deputetin dhe Sekretarin e Përgjithshëm të Grupit Parlamentar të miqësisë Japoni-Shqipëri, z.Minoru Kiuchi.

Ambasadori, z.Gjergj Teneqexhiu zhvilloi një takim dashamirës me deputetin z.Minoru Kiuchi, në zyrën e këtij të fundit, në Godinën e Parlamentit.

Z.Teneqexhiu e falenderoi z.Kiuchi për kontributin e cmuar dhënë në cilësinë e Sekretarit të Përgjithshëm të Grupit Parlamentar të miqësisë Japoni-Shqipëri.

Gjatë takimit, Ambasadori informoi z.Kiuchi mbi zhvillimet e fundit të marrëdhënieve dypalëshe si dhe u diskutua për mundësi të reja për shkëmbimin e përvojave si dhe realizimin e formave të ndryshme të bashkëpunimit në më shumë nivele.

The Ambassador, H.E. Mr. Gjergj Teneqexhiu had a fruitful meeting with the MP Mr. Minoru Kiuchi.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00