Ambasadori z.Gjergj Teneqexhiu zhvilloi një takim konstruktiv në Ministrinë e Jashtme, me zotin KITAGAWA Katsuro.

Ambasadori z.Gjergj Teneqexhiu zhvilloi një takim konstruktiv në Ministrinë e Jashtme, me zotin KITAGAWA Katsuro, Zv. drejtor i Përgjithshem i Byrosë së Cështjeve Evropiane dhe Ambasador i ngarkuar për Ballkanin Perendimor.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00