Ambasadori z.Teneqexhiu takohet me z.Hase Hiroshi, deputet dhe Kryetar i Grupit Parlamentar të miqësisë Japoni-Shqipëri.

Takim i ngrohtë dhe i frytshëm me z.Hase Hiroshi, deputet dhe Kryetar i Grupit Parlamentar të miqësisë Japoni-Shqipëri,në zyrën e tij.

Warm and fruitful meeting with Mr.Hase Hiroshi, MP and Chairman of the Japan-Albania Parliamentary Friendship Group.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00