Ambasadori z.Teneqexhiu zhvillon nje takim me Prof.Dr. Keisuke Osumi

Më datë 13 Tetor 2016,Ambasadori z.Teneqexhiu zhvilloi një takim me Prof.Dr Keisuke Osumi aktualisht Pedagog në Fakultetin e Ekonomisë në Universitetin e Kiushut. Z.Teneqexhiu i shprehu mirënjohjen e thellë z.Osumi për mbështetjen dhe kujdesin e vecantë treguar ndaj tij, gjatë viteve si student pasuniversitar në Universitetin e Kiushut. Në muajt në vijim,të dyja palët u dakorduan për realizimin e një aktiviteti që ka si qëllim promovimin e turizmit dhe traditave shqiptare në qytetin e Fukuokës . Gjithashtu,stafi i ambasadës i dorëzoi z.Osumi materiale promovuese ,të cilat do të shpërndahen tek studentët e Universitetit të Kiushut.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00