Celja e Ambasades Japoneze ne Tirane.

Ne datat 17-18 korrik,Ministri i Shtetit, z.Nobuo Kishi,vizitoi Tiranen, ku edhe pati takime me autoritetet me te larta te Republikes se Shqiperise, President,Kryetar Kuvendi,Kryeminister dhe Minister.Celja e Ambasades Japoneze ne Tirane,vjen si nje moment tejet te rendesishem qe tregon ecurine dhe solidifikimin e marredhenieve midis dy vendeve. Ceremonia e celjes se Ambasades Japoneze ne Tirane, u shoqerua me dhurimin e 129 makinave Toyota te tipit Hibrid ose te gjenerates se re,per Qeverine tone.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00