E-KONSULLATA

Në kuadër të shërbimeve konsullore, lehtësimit të tyre, si dhe diplomacisë dixhitale, Ministria e Punëve të Jashtme ka bërë të mundur projektimin e nje aplikacioni mbi sherbimet konsullore te titulluar : "E-Konsullata".Aplikacioni është krijuar me qëllim pajisjen e qytetareve, me sa më shumë informacion dhe mbështetje në shërbimet konsullore që Ministria e Puneve te Jashtme ofron.  Ky aplikacion mund te shkarkohet falas nga cdo smartphone,si në App Store edhe ne Google Play.
Ne rast paqartesish,mos hezitoni te kontaktoni Perfaqesine e RSH-se,ne Tokio.

Duke ju falenderuar per bashkepunimin,

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00