Me qellim promovimin e traditave, kultures dhe gjuhes sone amtare kudo neper bote, Ambasadori i RSH-se ne Tokio, z.Gjergj Teneqexhiu dha nje interviste per revisten ”Tokyojin.”

Me qellim promovimin e traditave, kultures dhe gjuhes sone amtare kudo neper bote, Ambasadori i RSH-se ne Tokio, z.Gjergj Teneqexhiu dha nje interviste per revisten ”Tokyojin.”
Ambasadori informoi lexuesin mbi reformen ne drejtesi, marrjen e Presidencen Shqiptare te OSBE ne Janar te 2020.
Me tej, Ambasadori shpjegoi se fale pozicionit gjeografik dhe reformave të ndërmarra, Shqipëria përbën nje portë hyrëse të favorshme për investimet e huaja si dhe nje destinacion i mrekullueshem turistik.

Ne mbyllje te artikullit z.Teneqexhiu ftoi lexuesit e ’’Tokyojin’’ qe te kontribuojne sadopak në lehtësimin e pasojave te tërmetit te 26 Nentorit ne adresen :
e-albania.al/donate

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00