Me z.Minoru Kiuchi, Kryetar i Komitetit të Jashtem, antar i Dhomës së Përfaqësueseve të DIET dhe Sekretar i Përgjithshëm i Grupit Parlamentar të Miqesise Japoni-Shqipëri.

Së bashku me mikun tim, Sabri Kicmari,Ambasador i Republikës së Kosovës, ndamë disa momente të frytëshme me Zotin Minoru Kiuchi, Kryetar i Komitetit të Jashtem, antar i Dhomës së Përfaqësueseve të DIET dhe Sekretar i Përgjithshëm i Grupit Parlamentar të Miqesise Japoni Shqipëri,gjatë pritjes së përvitëshme organizuar nga Zoti Kiuchi.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00