Në datat 12-14 Shtator, zhvillohet në Tokio,Kongresi i 3-të Botëror , i Shërbimit të Provës.

Në datat 12-14 Shtator, zhvillohet në Tokio,Kongresi i 3-të Botëror , i Shërbimit të Provës,më i madhi në botë në fushën e tij, i cili synon të promovojë dhe të zhvillojë Shërbimin e Provës dhe korrigjimet e komunitetit duke ndarë njohuritë praktike dhe akademike, si dhe duke zgjeruar rrjetet globale në këtë fushë. Me këtë rast,Ministria e Drejtësisë Japoneze, në bashkëpunim me organizata si UNAFEI dhe JRAA, dhanë një pritje në ambjentet e Grand Prince Hotel New Takanawa,Tokio . Në këtë pritje merrnin pjesë, Ministrja e Drejtësisë, znj.Yoko Kamikawa , përfaqësues të Trupit Diplomatik , anëtarë të DIET,anëtarë të Kabinetit etj. Gjatë pritjes, ambasadori z.Teneqexhiu, u takua dhe pati një bisedë të shkurtër me ministren Kamikawa.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00