Nata e Ambasadoreve e organizuar nga Bashkia e Tokios

Më datë 25.01.2017, Kryetarja e Bashkisë së Tokios,znj.Yuriko Koike,organizoi eventin e titulluar “ Tokyo Ambassadors Night ”,ku mori pjesë Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Japoni,z.Gjergj Teneqexhiu,i cili pati edhe një bisedë të shkurtër me Zonjën e Parë të Kryeqytetit ,mbi lojrat Olimpike dhe ato Paralimpike ,të cilat do të mbahen në Tokio,në vitin 2020.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00