Një vizitë në Hosei University.

Një vizitë në Hosei University, themeluar në vitin 1880, me rreth 30 mijë studente.Ndër to studentet tanë, Xhonklei Hoxha,Errita Zuna,Genti Imeraj.Na u bashkua edhe Malvina Ferra nga Tokyo University.Zhvillova një bisedë me profesor Yu Keping i Institutit të Shkencës dhe Teknologjisë së këtij Universiteti.Shtimi i studenteve nga vendi ynë dhe shkëmbime programesh në qëndër të bisedës tonë.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00