Nje falenderim te vecante Kryqit te Kuq Japoneze, qe vendosi kontribuoj financiarisht, me nje shume prej 10 milion Yen, per te mbeshtetur perpjekjet e autoriteve dhe te Kryqit te Kuq Shqiptar, per perballimin e situates post termet.

Nje falenderim te vecante Kryqit te Kuq Japoneze, qe vendosi kontribuoj financiarisht, me nje shume prej 10 milion Yen, per te mbeshtetur perpjekjet e autoriteve dhe te Kryqit te Kuq Shqiptar, per perballimin e situates post termet.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00