NJE MBREMJE SHQIPTARE

Më datën 5 Shkurt, 2016 Ambasada e Republikës së Shqipërisë në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Kosovës dhe Organizatës Ndërkombëtare të Shkëmbimeve Kulturore [ IEO ] zhvilloi një aktivitet kulturor i konceptuar si Një Mbrëmje Shqiptare. Qëllimi i aktivitetit ishte pasqyrimi i vlerave historike, ekonomike, kulturore dhe peisazheve piktoreske të trevave shqipëtare, të ftuarëve japonezë. I Ngarkuari me Punë i Republikës së Shqipërisë, z Armand Shanrdo dhe znj. Rudina Bukoshi, E Ngarkuara me Punë e Republikës së Kosovës, i informuan të pranishmit mbi nivelin e marrëdhënieve dypaleshë me Japoninë, sfidat e së ardhmes dhe potencialin për marrëdhënie me dinamike.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00