Prezantim për nxënësit e Gjimnazit Metropolitan të Tokios

Sot, në mjediset e Përfaqësisë së RSH, Tokio u zhvillua një prezantim në gjuhën japoneze mbi Shqipërinë. Të ftuar ishin rreth 20 studentë të “Tokyo Metroplitan High School” dhe mësuesit e tyre. Gjatë prezantimit Ambasador Dida u foli studentëve mbi pasuritë natyrore dhe kulturore të vendit, si dhe u përgjigj pyetjeve të shumta mbi muziken, artin, turizmin dhe jetesën e studentëve në Shqipëri. Këto aktivitete janë menduar në formën e bashkëbisedimeve për studentë të të gjitha niveleve të arsimit japonez, duke i ekspozuar me njohuri dhe imazhe nga Shqipëria që në moshë relativisht të vogël.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00