Së bashku me Kryetarin e Bashkisë së Tiranës, zhvilluam një takim rezultativ me presidentin JATA(Japan Association of Travel Agents), zotin Shimura dhe stafin e tij

Së bashku me Kryetarin e Bashkisë së Tiranës, zhvilluam një takim rezultativ me presidentin JATA(Japan Association of Travel Agents), zotin Shimura dhe stafin e tij.Informuam bashkëbiseduesit rreth situatës pandemike në vendin tone dhe se falë masave të marra, vendi ynë është jashtë zonës se"kuqe" dhe i hapur.

Ndërkohë që shumë destinacione janë të mbyllura,i kërkuam JATA-s, që operatorët turistike japoneze të riorientojnë klientet e tyre, në rajon Shqiperi,Kosovë.

Zoti Veliaj informoj bashkëbiseduesit rreth aktiviteteve që do të zhvillohen vitin tjetër ne Tiranë, si kryeqytet Evropian i rinisë. Ambasada ndau me JATA materiale promovuese.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00