SHTZ. Shinzo Abe

Shinzo ABE, Kryeministri japonez më jetëgjatë e ka drejtuar vendin me sukses në sfida të vështira.
Paketa ekonomike "Abenomics" provoi të ishte një sukses i moderuar, duke sjellë përsëri rritje ekonomike.
Qeveria Abe promovoi bashkëpunimin ekonomik dhe tregtinë e lirë në rajon dhe në Botë.
Një politikë e jashtme shumë aktive kontribuoi pozitivisht për arritjen e paqes dhe stabilitetit në rajon e më gjerë.
Gjatë lidershipit të Abe, marrëdhëniet me Aleatët e Bashkimit Evropian ,SHBA ,NATO u forcuan edhe më tej.
Jam thellësisht i nderuar që pata fatin të takohem në disa raste me SHTZ. Shinzo Abe.
I uroj z.Abe rikuperim të shpejtë dhe suksese të mëtejshme!
(Foto Tetor 2019)

The economic policy package "Abenomics" proved to be a moderate success, bringing back economic growth.
Abe’ Government promoted economic cooperation and free trade in the region and around the world, by being very active in the foreign policy and very important factor for peace and stability.
During the Abe’s leadership, the diplomatic relations with the Allies of the EU, U.S., NATO were further strengthened.
I’m honored to have met H.E. Mr. Shinzo Abe on several occasions.
I express my heartfelt wishes for a speedy recovery to H.E. Mr. Abe and wish him success in the years to come !
(Photo October 2019)

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00