Takim me drejtorin e Drejtorisë per Evropen Qendrore dhe Juglindore, në Ministrinë e Jashtme të Japonisë, zotin KONDO.

Me drejtorin e Drejtorisë per Evropen Qendrore dhe Jugëlindore, në Ministrinë e Jashtme të Japonisë, zotin KONDO Norifumi ,diskutuam gjërësisht ceshtje te interesit reciprok dhe me gjere. Patëm mirekuptim të plotë, për cdo cështje.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00