Takim me Federatën Japoneze të Biznesit në #Tokio.

Në takimin me Federatën Japoneze të Biznesit në #Tokio diskutuam investimet e mundshme në Shqipëri në sektorë si energjia, turizmi dhe infrastruktura. Falë pozicionit gjeografik dhe reformave të ndërmarra, Shqipëria përbën portë hyrëse të favorshme për investimet e huaja, për një treg edhe më të madh përfshirë gjithë rajonin e Ballkanit. #diplomaciaekonomike

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00