Takim me Menaxherin e BTW z.Masayoshi Maejima dhe z.Gen Sakamoto

Më 18 Tetor, 2016 Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Japoni, z.Gjergj Teneqexhiu zhvilloi një takim me Menaxherin e BWT (Business World Travel), z.Masayoshi Maejima dhe z.Gen Sakamoto Specialist .Të dyja palët u dakorduan për rritjen e bashkëpunimit të mëtejshëm në promovimin e turizmit .Gjithashtu, BTW do të krijojë hapësira të reja duke kontaktuar operatorë të tjerë turistikë, me qëllim rritjen e numrit të turistëve si dhe përmirësimin e materialeve promovuese .

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00