Takim me ministrin japonez të Ekonomisë, Tregtisë dhe Industrisë @HiroshigeSeko

Me ministrin japonez të Ekonomisë, Tregtisë dhe Industrisë @HiroshigeSeko diskutuam për intensifikim të marrëdhënieve në fusha specifike si infrastruktura, turizmi dhe bujqësia. Falënderime për Nismën Japoneze të Bashkëpunimit me Ballkanin Perëndimor dhe ftesë për sipërmarrjet japoneze për të mbështetur projektet përmes nismave të tjera në rajon. #Tokyo #diplomaciaekonomike

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00