Takim me Presidentin e JAPAN ASSOCIATION OF TRAVEL AGENTS-JATA

JAPAN ASSOCIATION OF TRAVEL AGENTS- JATA Më 12 janar, 2016 i Ngarkuari me Punë i Republikës së Shqipërisë në Japoni, zoti Armand Shandro zhvilloi një takim me Presidentin e JATA, z Tatsuro Nakamura dhe z Toshiaki Shigeta, Drejtor i Divizionit të Promovimit te Turizmit. Përfaqësuesit e JATA e prezantuan z Shandro me iniciativën e tyre të re, Ekipi i Evropës, një udhëzues turistike me 30 qyteteve evropiane qe duhen vizituar, duke përfshirë edhe qytetin shqiptar të Beratit, pasuri e trashgimise se UNESCO-s. Z. Shandro shprehu mirënjohjen e tij ndaj JATA për promovimin aktiv te Shqipërisë, si një destinacion i ri për turist japonez. Ambasada do të vazhdojë të punojë ngushtë me JATA dhe operatorët e tjerë turistikë, me qëllim të rritjen e numrit të turistëve si dhe përmirësimin e infrastrukturës ekzistuese, në mënyrë që të sigurojnë per turistet përvoja unike, gjatë qëndrimit të tyre.
 
JATA On January 12, 2016 the Charge d’Affaires of the Republic of Albania to Japan, Mr. Armand Shandro held a meeting with the President of JATA, Mr. Tatsuro Nakamura and Mr. Toshiaki Shigeta, Director of the Outbound Travel Promotion Division. The JATA representatives introduced Mr. Shandro to their new initiative, Team Europe, a guide of 30 European must-visit cities, including the Albanian city of Berat, a UNESCO site. Mr. Shandro expressed his gratitude to JATA for actively promoting the Republic of Albania as a new destination for Japanese tourist. The Embassy will continue to work closely with JATA and other tour operators in order to increase the number of tourist to Albanian, as well as improve the existing infrastructure in order to provide our turists with unique experiences during their stay.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00