Takim me Presidentin e Japan Foundation z. Hiroyasu Ando

FONDACIONI JAPONEZ

Të premten, 8 janar, 2016 I Ngarkuari me Punë i Republikës së Shqipërisë në Japoni, z. Armand Shandro zhvilloi nje takim pune me z. Hiroyasu Ando, President i Fondacionit të Japonisë. Z. Shandro shprehu mirënjohjen për rolin e rëndësishëm që fondacioni ka luajtur në përhapjen e kulturës Japoneze në Shqipëri, si dhe organizimin e aktiviteteve kulturore periodike. Gjithashtu, z Shandro u zotua që të vazhdojë të punojë me presidentin Ando, ish-ambasadorin e Japonisë në Itali dhe Shqipëri për të zgjeruar mësimet e gjuhës japoneze, në universitetet shqiptare.

 
JAPAN FOUNDATION
 
On Friday, January 8th, 2016 the Charge d’Affairs of the Republic of Albania to Japan, Mr. Armand Shandro held at a meeting at the Japan Foundation with President Hiroyasu Ando. Mr. Shanrdo expressed gratitude for the important role played by the foundation in developing stronger reciprocal understanding, cultural activities as well as the promotion of the Japanese language in Albania. In addition, Mr. Shandro vowed to continue working with President Ando, a former Ambassador of Japan to Italy and Albania to expand the lessons of the Japanese language in Albanian universities.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00