Tokyo Ambassadors Night

Pas tre vitesh, përsëri Tokyo Ambassadors Night. Ambasadori Teneqexhiu mbajti një fjalë të shkurtër dhe ngriti një dolli sipas traditës, në emër të trupit diplomatik të akredituar në Japoni.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00