Ambasadori

 

Emër - Mbiemër:                                     ILIR  HYSA
Adresa :                                                 Kuwait City – State of Kuwait
                                                      
Mobile :                                                 00965 50575891
 
E-mail :                                                  ilir.hysa@mfa.gov.al 
 
Nënshtetësia :                                        Shqiptare
 
Ditëlindja:                                              08 Prill 1980
 
Seksi :                                                    Mashkull
 
Statusi civil:                                           I martuar, dy fëmijë
 
 
 
EKSPERIENCA E PUNËS:
 
Nëntor 2023 – në vazhdim                     Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë në Ambasadën e RSH-së në Shtetin e Kuvajtit
 
Qershor  2014 – 2023                            Sekretar i Parë në Ambasadën e RSH-së në Shtetin e Kuvajtit
 
Mars 2012 – Qershor 2014                    Punonjës administrativ, në Ambasadën e RSH-së në Shtetin    e Kuvajtit
 
Shtator 2011 – Mars 2012                     Punonjës administrativ në Ambasadën e Shtetit të Kuvajtit në Tiranë.
 
Janar 2011 – Shtator 2011                    Punonjës administrativ, në Ambasadën e RSH-së në Shtetin    e Kuvajtit
 
 
 
FORMIMI AKADEMIK
 
 
2002-2006:   Fakulteti i Ekonomisë dhe Shkencave Administrative, dega Administrim Biznes,
                     Master shkencor, Universiteti Al Imam Riad - Arabi Saudite.
 
2000-2002: Instituti i gjuhës arabe, Universiteti Al Imam Muhamed Bin Saud, Riad -  Arabi Saudite.
 
1998-1999:  Instituti i  gjuhës arabe, Damask-Siri.
 
 
 
Gjuhët:
 
Gjuha amëtare: shqip
 
Të tjera: Anglisht, Arabisht

Adresa

Ambasada Shqiptare
Salam Area, Block 7 Street 717
Villa 4, P.O.Box. 3090
Safat-13031, Shteti i Kuvajtit

Tel / Fax

Tel: +965 2524 0627
Fax: +965 2524 0628
Nr. i emergjences: +96594048219

E-MAIL


embassy.kuwait@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:00 - 16:00