Paraqitja e Letrave Kredenciale

Në datë 24 Janar 2024, Ambasadori i Jashtëzakonshėm dhe Fuqiplotë i RSH në Republikën Sllovake, Z. Arten Hanku, i paraqiti Letrat Kredenciale Presidentes së Republikës Sllovake, Znj. Zuzana Čaputová. Pas Ceremonisë Protokollare, Ambasadori Hanku u prit në një takim personal nga Presidentja Čaputová, ku u diskutua mbi situatën aktuale të marrëdhënieve ndërmjet dy vendeve, si dhe prioritetet e zhvillimit të tyre në të ardhmen. Takimi kaloi në një atmosferë tepër pozitive dhe miqësore.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00