NJOFTIM PASAPORTA DHE KARTA ID

Njoftojmë të gjithë shtetasit të cilët kanë aplikuar për pasaporta dhe karta ID deri në datën:

20 Janar 2023,

të paraqiten në Ambasadë për tërheqjen e tyre.

Shërbimi i shpërndarjes ofrohet nga e hëna  deri të premten, nga ora 10:00 deri në orën 14:00.

......................................................................................................

UDHËZIM

PËR PERSONAT QË DUAN TË TËRHEQIN PASAPORTËN ME POSTË

Për tërheqjen e pasaportës me postë duhet të keni parasysh, si më poshtë:

Se pari: Posta duhet të jetë e gjurmueshme/rekomande (me kod gjurmimi).

Në zarfin që do të nisni në adresën e Ambasadës (Capellavägen 7, 181 32, Lidingö) vendosni:

1. Kuponin e aplikimit që keni marre në përfundim të aplikimit, në Ambasadë.

2. Fotokopje të dokumentit të identitetit të aplikuesit ose prindit në rastin e aplikimeve për fëmijë;

SHUME E RENDESISHME!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Capllavägen 7, 181 32
LIDINGÖ, Stockholm

Tel / Fax

Tel. +46 8 7310920
Tel. emergjence
+46 73 57 42 350
Orari i pritjes se telefonatave: 10:00 – 14:00
Fax. +46 8 767 6557

E-MAIL

embassy.stockholm@mfa.gov.al (rekomandohet komunikimi me e-mail për çështje konsullore)

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00-17:00
E premte
09:00- 14:00