Njoftim!

Njoftojmë të gjithë shtetasit shqiptarë se dita e nesërme, datë 22 Mars 2023, është Dita e Nevruzit, festë zyrtare e Republikës së Shqipërisë. Ambasada e RSH në Stockholm do të jetë e mbyllur dhe nuk do të ofrojë shërbime gjatë kësaj dite.  Faleminderit për mirëkuptimin!

 

Nënshkrimi i Marrëveshjes për Eleminimin e Taksimit të Dyfishtë me Finlandën

Sot, me datë 08.06.2022, Ambasadorët Sh.T. Zj. Maimo Henriksson dhe Sh.T. Z. Virgjil Kule nënshkruan Marrëveshjen për "Eleminimin e taksimit të dyfishtë në lidhje me tatimet mbi të ardhurat dhe parandalimin dhe shmangien e evazionit tatimor" ndermjet Këshillit të Ministrave të Republikë

 

NJOFTIM PASAPORTA DHE KARTA ID

Njoftojmë të gjithë shtetasit të cilët kanë aplikuar për pasaporta dhe karta ID deri në datën: 17 Mars 2023, të paraqiten në Ambasadë për tërheqjen e tyre. Shërbimi i shpërndarjes ofrohet nga e hëna  deri të premten, nga ora 10:00 deri në orën 14:00.

 

Malmö, Suedi: Forumi Ndërkombëtar mbi memorien e Holokaustit dhe luftën kundër antisemitizmit1

Nën kujdesin e KM Stefan Löfven, sot në Malmö organizohet Forumi Ndërkombëtar në kujtim të Holokaustit dhe Luftës kundër Antisemitizmit (International Forum on Holocaust Remembrance and Combating Antisemitism). Në këtë aktivitet janë ftuar kryetarë shtetesh dhe kryeministra të vende

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Capllavägen 7, 181 32
LIDINGÖ, Stockholm

Tel / Fax

Tel. +46 8 7310920
Tel. emergjence
+46 73 57 42 350
Orari i pritjes se telefonatave: 10:00 – 14:00
Fax. +46 8 767 6557

E-MAIL

embassy.stockholm@mfa.gov.al (rekomandohet komunikimi me e-mail për çështje konsullore)

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00-17:00
E premte
09:00- 14:00